Technológia stvorená z lásky... ..Love Moon,Baby Care, Winguard,WinMask od Winalite


Fórum

Ako sa môžem stať distribútorkou týchto vložiek?

POžiadať o registráciu - zašleme Vám prihlášku k vyplneniu, následne Vás zaregistrujeme ONLINE do systému. Uhradíte registračný poplatok 10 EUR a zároveň si zaplatíte prvý tovar - kufrík alebo viac kufríkov.Po úhrade Vám tovar príde na Vašu adresu do cca 5-7 dní.

 

—————

Je možné si tovar vyskúšať?

Áno, na našom ONLINE shope si môžete objednať aj jednotlivé kusy výrobku...

—————

Bude to perspektívny biznis??

Predpokladáme a skúsenosti zo zahraničia nám to potvrdzujú, že aj v SR,ČR a v MR sa vytvorí sieť predajcov, tzv. Winalite lady(gentleman) v takom počte ako je u AVON, ORIFLAME, Herbalife. To znamená že takmer v každej väčšej rodine bude niekto, kto bude vo svojom okolí distribovať tieto výrobky. A keďže je to systém MLM, je len na Vás, či tých pár stoviek, či tisícov predajcov budú vo Vašej štruktúre, teda budú zaregistrovaní niekým z Vašich spolupracovníkov...Bolo by pekné, keby ste tú lavínu registrácie predajcov spustili práve Vy :-)

—————

Môžem zaregistrovať aj priatelku z Čiech? Je to aj tam možné zakúpiť?

Áno, od 1.1.2010 je otvorený sklad pre strednú európu v Prahe, takže je možné zaregistrovať aj ludí z iných krajín v EÚ. Registráciu im spravíte Vy, tovar budu dostávať priamo z centrálneho skladu, ale zároveň budú Vo Vašej štruktúre...

—————